raiels-10-anysraiels-10-anyslogo-raiels-mobileraiels-10-anys
  • Qui som
  • Què fem
    • Pagesia, gastronomia i producte local
    • Territori i innovació social
    • Transició ecològica i sostenibilitat
    • Turisme, patrimoni i artesania
  • Com treballem
  • Projectes
  • Clients
  • Xarxa
  • Publicacions
  • Contacte
Català
  • Español
✕

Projectes

  • Inicio
  • Projectes
            No results See all results
            • Tots
            • Destacats
            • Pagesia, gastronomia i producte local
            • Territori i innovació social
            • Transició ecològica i sostenibilitat
            • Turisme, patrimoni i artesania
            • Coordinació de la fira de la mongeta de Castellfollit del Boix
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Diagnosi del sector agrari de Sant Pere de Ribes
            • Prospecció de l’interès en participar a la central de distribució de producte local de Can Malé.
            • Col·laboració amb Arran de Terra en el projecte Diagnosi i Pla d’Acció per la creació d’una xarxa de comercialització de productors de municipis inferiors a 1.000 habitants.
            • Guia Pedagògica de la Poma de Muntanya
            • La Meva Catedral
            • Estratègies per impulsar el relleu agrari de Mataró
            • Diagnosi i estudi de mercat dels serveis a oferir a les persones usuàries de l’espai comunitari La Bassa
            • Coordinació tècnica del Pla comarcal d’envelliment km0 del Solsonès.
            • Diagnosi del comerç de proximitat als petits municipis de l’Anoia i identificació d’estratègies per a la seva continuïtat.
            • Conceptualització, disseny i impressió d’un fulletó i d’un cartell dels productes locals del PNCM.
            • Cicle de sensibilització sobre el consum de producte local per mitjà de tallers amb família.
            • Redacció de la memòria tècnica del programa d’actuació a presentar per a la sol·licitud de subvencions en el marc del Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica del SOC anualitat 2023
            • Preparació de la memòria d’un AODL per a la convocatòria per a la contractació d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del SOC 2023.
            • Pla estratègic de desenvolupament local del Segrià. Segrià Terra de Ponent. 2023-2028.
            • Estudi de prospecció d’un model de cooperació comercial amb productes de proximitat a les Valls del Pedraforca.
            • Cicle d’activitats sobre transició energètica i habitatge sostenible a la vall de la Riera de Carme.
            • Montclar cultural: cicle de conferències pràctiques sobre el patrimoni de Montclar
            • Pla estratègic de l’Espunyola
            • Projecte entorn la Silver economy a les comarques i municipis rurals de Tarragona
            • Dinamització d’una trobada d’agents de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Catalunya Central
            • Disseny d’un model estratègic de suport al comerç de les Garrigues i assessoraments
            • Dinamització de sessions participatives en el marc del projecte Biomarkets
            • Dinamització taller equip motor projecte resiliència territorial
            • Acció formativa: Eixos estratègics de transformació econòmica als territoris rurals
            • Assessorament per impulsar l’artesania com a línia de treball entre els museus de la XMEC
            • Procés participatiu i acompanyament en la creació de l’Associació de Pagesia de Mercabarna (APAM).
            • “Converses al tros”, cicle de visites per a conèixer noves maneres de treballar la terra
            • Coordinació de la secretaria tècnica del PonentLab 2023
            • Talaia Pagesa
            • Diagnosi de l’envelliment a la comarca del Solsonès i Pla local d’envelliment km0
            • Estudi de la venda directa de productes agroalimentaris de Marganell i del Parc Rural del Montserrat
            • Dinamització del procés participatiu del Fòrum Comarcal i Local del Moianès
            • Estudi per fomentar la venda de productes locals i de proximitat a les fires i mercats setmanals de la Vall del Tenes
            • Ponència: “La comercialització dels productes local: tendències i projectes”
            • Elaboració de l’Estratègia de Desenvolupament Local del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp per al nou període de programació europeu 2023-2027
            • Estratègia comunicativa de la iniciativa Fet a la Terra Alta
            • Menjadors escolars als micropobles
            • Redacció de l’Estratègia de Desenvolupament Local de l’Associació Leader de Ponent per al període 2023-2027
            • Pla de dinamització econòmica de Campdevànol
            • Assessoraments per a la creació/millora d’experiències singulars en empreses agroalimentàries visitables
            • Suport en la redacció de la candidatura del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp com a Grup d’Acció Local per al període 2023-2027
            • Disseny i redacció del projecte “Comerç rural i essencial: innovador, sostenible i eficient” per a la convocatòria Next Generation EU pel suport de l’activitat comercial en zones rurals
            • Mapeig de l’activitat artesana a l’entorn dels museus de la Xarxa de Museus Etnològics de Catalunya (XMEC)
            • Suport i enfortiment de la línia de treball de turisme de Territori de Masies Coop.
            • Dinamització del teixit agroalimentari i artesà del Parc Natural dels Ports
            • Formació sobre orientacions prèvies per participar en un networking per empreses artesanes i creatives
            • Pla d’acció per al foment de l’artesania artística del Parc Natural dels Ports
            • Actualització del directori i les experiències entorn del productes locals del PNCM
            • Catàleg d’experiències turístiques entorn de la pedra seca a Ponent
            • Jornades per a la transició energètica. “Montclar en transició”
            • Pla de dinamització socioeconòmica de la Pobla de Segur
            • Acció formativa: el repte del món rural i les noves economies.
            • Redacció de la Guia per a l’elaboració de les Estratègies de Desenvolupament Local dels Grups d’Acció Local en el marc del període de programació europeu 2023-2027
            • Projecte de dinamització local de Maldà
            • Coordinació de la secretaria tècnica del PonentLab
            • Diagnosi dels menjadors escolars del Solsonès i Cardona per a la transició cap a un model local i de proximitat i Programa d’activitats educatives entorn del producte local.
            • Mapeig del sector agroalimentari de la comarca del Bages
            • Disseny i dinamització de grups de discussió temàtics
            • Procés participatiu intern de l’Ajuntament de Mataró per a definir la política pública alimentària local
            • Aprenem de Gallecs. Intercanvi de coneixements adreçat a responsables polítics i tècnics per a la dinamització rural.
            • Roll ups de l’artesania del Parc Natural del Cadí-Moixeró
            • Jornada formativa: Com crear experiències turístiques en empreses agroalimentàries visitables al Moianès?
            • Dinamització del taller participatiu virtual entorn del patrimoni a les Muntanyes del Baix
            • Enxarxa la Segarra! Jornada entre productors/es i restauradors/es
            • Dinamització de sessions territorials de l’Agenda Rural de Catalunya
            • Sessions de cooperació i transferència per al relleu generacional del sector agrari al Pallars Jussà
            • Pla estratègic de desenvolupament de la Vall de la Riera de Carme
            • Definició del reglament de marca: “Producte de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera”
            • Diàlegs i tallers virtuals del sector agroalimentari
            • Anàlisi de l’oferta educativa entorn del sector de la pesca
            • Bones pràctiques en gestió sostenible de les masies de Montclar
            • Diagnosi de productors i productores locals del Parc Natural dels Ports
            • Suport tècnic en el disseny del Certificat Ecolocal
            • Estratègia per enfortir el vincle entre la població local i la Catedral de Santa Maria d’Urgell dins la Candidatura de Patrimoni Mundial
            • Diagnosi de l’entorn rural de la comarca del Bages
            • Revisió del Cens del Rebost del Bages
            • Recerca etnològica: “El cultiu de tabac i l’elaboració artesanal de caliquenyos”
            • Acció formativa: “Eines per afavorir el desenvolupament local en territoris rurals”
            • Jornada de retorn i noves actuacions 2021 entorn del producte local del Parc Natural del Cadí-Moixeró
            • Estudi per a la transició dels menjadors escolars de Sant Vicenç dels Horts cap a un model local i de proximitat
            • Trobades de creativitat competitiva en el marc del projecte BCN Smart Rural
            • Estudi per a determinar la viabilitat de cultius al Pallars Jussà i al Pallars Sobirà en clau de canvi climàtic. Fase 1. Estudi qualitatiu del context socioeconòmic
            • Món pagès: terra cooperativa. Economia social i solidaria i cooperativisme de treball en els ecosistemes agroecològics locals de Catalunya
            • Pla de reactivació socioeconòmica de la comarca de la Noguera
            • Eix 6- Paisatges de Ponent. Actuació “Museïtzació del Molí d’oli de la Cooperativa de Juneda”
            • Jornada: “Gestió i venda pel comerç local en temps de la COVID-19”
            • Redacció de les fitxes de projectes manifestació d’interès per al MITECO
            • Pla de reactivació socioeconòmica de la comarca de les Garrigues arran de la crisi generada per la COVID-19
            • Jornades virtuals per a productors i elaboradors del Vallès Occidental. “Com podem millorar la comercialització i distribució dels productes de proximitat”
            • Guia de recomanacions per a empreses agroalimentàries visitables de l’Alt Penedès
            • Jornada: “Com fer visites a les explotacions agroalimentàries?” Alt Penedès
            • Jornades virtuals per a productors i elaboradors agroalimentaris de la Xarxa de Productes de la Terra. “Com podem millorar la comercialització i distribució dels productes de proximitat” al Garraf i Alt Penedès
            • Curs Les noves economies a la ruralitat. Estratègies enfront al despoblament
            • Nou logotip i Criteris d’ús i manual d’estil del distintiu dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró
            • Repoblem un Camp d’oportunitats
            • XI seminari de desenvolupament rural. PAISATGE I ECONOMIA CREATIVA
            • Jornada de networking entre empreses agroalimentàries amb restaurants, comerços i menjadors del Parc Natural del Cadí-Moixeró
            • Seminaris per al disseny col·lectiu d’experiències turístiques a Montclar
            • Catàleg d’activitats Què fer a Montclar?
            • Anàlisi de les sinergies entre les estratègies de desenvolupament local (EDL) dels GAL lleidatans dins de l’operació “Ponent actiu”
            • Anàlisi de la distribució dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró i possibles accions col·lectives de suport
            • Conceptualització i disseny de 3 roll up dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró
            • Pla pel foment de la comercialització de productes agraris de proximitat al comerç local de Sant Vicenç dels Horts
            • Diagnosi, propostes d’accions i assessorament als establiments comercials i petits negocis de Navàs en la crisi de la Covid-19
            • Procés participatiu per definir el pla d’usos de les antigues escoles de Montclar
            • Entrevistes exploratòries a agricultors i agricultores en el projecte H2020 Bestmap
            • Accions de suport i dinamització de la Marca Parc Rural del Montserrat
            • Qui continuarà treballant la terra al Pallars Jussà? Jornades de reflexió i innovació per a la dinamització del sector primari
            • Pla d’acció per a la millora del sector i la posada en valor de la Maduixa del Maresme
            • Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià sec
            • Jornada d’intercanvi d’iniciatives de valorització econòmica del patrimoni de la pedra a l’illa de Mallorca
            • Pla estratègic de Castellnou de Seana
            • Pla d’Actuació Municipal de Juneda 2020-2025
            • Programa formatiu i d’assessorament estratègic per l’Associació de Turisme de la Vall de Lord
            • Diagnosi de la cadena de valor del sector pesquer del Baix Empordà
            • Jornada networking agroalimentari a les Garrigues
            • Taller de detecció de necessitats i d’assessorament en diversificació de fonts de finançament
            • Acció detecció necessitats Associació productors d’oli d’Ullastrell
            • Jornada tècnica i visites de camp: “Eines de millora de les experiències turístiques que ofereixen els productors locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró”
            • Pla estratègic de Montclar
            • Procés per a l’elaboració dels pressupostos participatius de Solsona. Anys 2017, 2018, 2019, 2020 i 2021
            • Impartició de la sessió ‘La promoció dels productes locals, eina de desenvolupament local al Parc Natural del Cadí-Moixeró
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Assistència tècnica i coordinació de diverses accions en el marc del projecte COOP’ART
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Jornada tècnica: “Storytelling: el relat del producte agroalimentari local en restauració”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Assistència tècnica per al programa de reforç de les associacions i col·lectius de la Xarxa de Productes de la Terra
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Estudi de diagnosi i propostes de millora del Mercat del Préssec d’Ordal
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Coordinació de visites exploratòries entorn del sector de la pedra per part de joves que cerquin sortides professionals
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Suport en el projecte de pre-implantació d’un sistema de recollida porta a porta a Solsona
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Assessorament en els continguts de l’exposició sobre els processos productius dels productes agroalimentaris del Berguedà en el marc de la Fira de maig de Berga
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Programa per facilitar l’accés a la terra i el relleu generacional en el sector primari a la comarca del Pallars Jussà
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Coordinació i disseny de productes de turisme cultural pel Museu Diocesà d’Urgell
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Conceptualització i creació de continguts del cartell divulgatiu “La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: la conservació del paisatge a la taula”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Suport i dinamització de la marca “Productes d’Altura” del municipi de la Llacuna
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • III Workshop de petits elaboradors: “Donem valor al producte de proximitat”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Jornada Tècnica. Com fer visites guiades a les explotacions agroalimentàries
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Jornada tècnica. Visites i activitats guiades com a estratègia comercial. Com millorar-les i ser més cooperatius?
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Actualització, ampliació i difusió del material “Apropa’t als productors i artesans del Parc!”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Edició del material promocional dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Experiències de les empreses agroalimentàries visitables del Vallès Occidental
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Jornada tècnica sobre comercialització per a petites empreses agroalimentàries
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Procés participatiu “Definim el Parc Rural del Montserrat”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Pla sectorial de medi ambient de la comarca de la Cerdanya
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Diagnosi de la competitivitat del sector de la restauració de Solsona i Cardona
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Projecte Territori de Valor: “Posar en valor els productes agroalimentaris davant dels productors agroalimentaris”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Suport al projecte innovador i experimental “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Estudi de viabilitat de la fira de la mongeta de Castellfollit del Boix
              800 center fadeInLeft Descripció: La mongeta de Castellfollit és una varietat autòctona i originària d’aquest municipi i és alhora un dels 55 productes singulars catalogats pel […]
            • Coordinació i dinamització de dues jornades tècniques “Més enllà de la recol·lecció de genciana. Perspectives de desenvolupament en zones de muntanya”
            • Diagnosi del sector de la maduixa del Maresme
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • “Enxarxa’t”. Sessió de networking entre empreses de productes agroalimentaris locals i de qualitat i restaurants i/o comerços del territori
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Pla d’acció sectorial dels serveis d’atenció a la gent gran per a la creació d’ocupació a la comarca de l’Urgell
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Accions per a la promoció del producte km0 al municipi d’Artés
              Des de l’Ajuntament d’Artés es vol iniciar una línia de treball enfocada a la promoció del producte Km0, donant resposta a una de les accions prioritzades […]
            • Jornada de networking de proximitat entre restaurants de l’Hospitalet de Llobregat amb productors agroalimentaris de proximitat
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Jornada ‘Com posar en valor els distintius i marques de productes hortofrutícoles’
            • Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
            • Curs Iniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic local a Santiago de Compostela, Galícia
            • Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
            • Jornada d’experiències sobre distintius i marques col·lectives agroalimentàries a la Noguera
            • Diagnòstic de necessitats dels productors/es de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró
            • Taller d’idees intersectorial Biolord i agents del Berguedà
            • Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
            • Jornada “Com presentar productes agroalimentaris en equipaments visitables”
              Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
            • Avaluació dels productes ramaders i establiments de xarxa amb el sector turístic del Parc Natural de l’Alt Pirineu
            • Suport tècnic en el Pla Estratègic del Museu Diocesà d’Urgell
            • Visita tècnica “Coneguem experiències agràries innovadores al Solsonès”
              Recull que mostra la contribució dels petits municipis a la renovació de l'agenda del desenvolupament econòmic local.
            • Co-redacció del projecte “L’Olivera 2020: impulsant un sistema d’alimentació sostenible de valors afegits en un entorn rural de muntanya mediterrània”
              Recull que mostra la contribució dels petits municipis a la renovació de l'agenda del desenvolupament econòmic local.
            • Suport al projecte innovador: “Articulació de la plataforma de serveis de proximitat a la gent gran de les Garrigues”
              Recull que mostra la contribució dels petits municipis a la renovació de l'agenda del desenvolupament econòmic local.
            • Redacció de la publicació “Experiències de microdesenvolupament rural. Reptes i casos d’innovació local”
              Recull que mostra la contribució dels petits municipis a la renovació de l'agenda del desenvolupament econòmic local.
            • Coordinació del VIII Seminari de desenvolupament rural: “Presentació de la publicació i taller d’estratègies de MICRODESENVOLUPAMENT RURAL”
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Sessions formatives al Recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona. Anualitats 2016-2019
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Coordinació tècnica del “Seminari sobre valorització dels productes locals als Espais Naturals Protegits dels Pirineus”
              Disseny i coordinació del Seminari sobre valorització dels productes locals als Espais Naturals Protegits dels Pirineus
            • Networking entre productors agroalimentaris i establiments turístics de la Selva
              Suport en la preparació i dinamització del Networking entre productors agroalimentaris i establiments turístics de la Selva
            • Jornada tècnica. Les visites guiades, tallers pràctics i/o degustacions a la finca o l’obrador com a estratègies comercials
              Recull que mostra la contribució dels petits municipis a la renovació de l'agenda del desenvolupament econòmic local.
            • Procés participatiu per a la definició de les polítiques de joventut del municipi de Solsona
              Disseny i coordinació del procés participatiu per a la definició de les polítiques de joventut del municipi de Solsona
            • Guia de recomanacions per a esdevenir una empresa agroalimentària visitable
              Guia que té per objectiu facilitar un recull de recomanacions i bones pràctiques per tenir en compte a l’hora de realitzar visites a la finca.
            • Cartell productes locals Parc Natural Cadí Moixeró
              Accions de suport a la promoció dels productes locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró
              Disseny i coordinació de dues accions durant la tardor de 2016 que donen continuïtat a la línia de treball endegada pel Parc Natural del Cadí-Moixeró
            • Networking d’ocupació jove a la Ribera d’Ebre
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Sessió de networking entre restauradors i productors agroalimentaris del Parc Agrari del Baix Llobregat
              Sessió de networking entre restauradors i productors agroalimentaris del Parc Agrari del Baix Llobregat
            • Suport a la coordinació de la 23a Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat
              Coordinació de la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat
            • Coordinació i dinamització de la Taula de Treball de l’Oli del Bages
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Jornada tècnica “Vols aprendre a oferir experiències singulars?”
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Jornada “Enxarxa’t. Apostem pel producte local”. Networking entre productors i establiments de restauració
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Pla Estratègic de Bellaguarda
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Foment de la cooperació empresarial en el sector vitivinícola
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • LOCALITZA. Productes locals de la Selva
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Definició d’una estratègia de futur de la Fira Promopallars
              Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
            • Pla estratègic pel desenvolupament i l’ocupació de les Garrigues. 2015-2025
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2016/04/fent-camí-copia.png 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Pla estratègic pel desenvolupament i l’ocupació de les Garrigues. 2015-2025 Creació i dinamització de la Taula de Treball de l’Oli, […]
            • Suport a la dinamització del Rebost del Bages
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/10/Rebost-del-Bages.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Suport a la dinamització del Rebost del Bages : Creació i dinamització de la Taula de Treball de l’Oli, per […]
            • Classes de tècniques d’educació ambiental
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/emas-camping.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Impartició de les classes del mòdul professional “Tècniques d’educació ambiental” al segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de […]
            • programa-fira-geoparc
              Coordinació dels productors a la 1a Fira Gastronòmica del Geoparc
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/cadi-moixero1.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Projecte de dinamització de la producció local dins de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró que tindrà com a resultats […]
            • Contenidors
              EMAS del Càmping el Solsonès
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/emas-camping.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Assessorament general en el manteniment del sistema de gestió ambiental. Redacció de les Declaracions Ambientals. Actualització de la normativa ambiental. […]
            • Cartell productes locals Parc Natural Cadí Moixeró
              Experiències de descoberta dels productes del Parc Natural del Cadí-Moixeró
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/parc-natural-cadi-moixero.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Projecte de dinamització de la producció local dins de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró que tindrà com a resultats […]
            • Enciam agricultura social
              Anàlisi de les oportunitats de l’agricultura social al Solsonès
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/agricultura-social.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Treball d’anàlisi sobre les oportunitats que l’Agricultura Social té al Solsonès, tant pel que fa la diversificació i generació de […]
            • Camins de cervera
              Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
              Client
              Consell Comarcal del Solsonès
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/camins-cervera.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Projecte per a definir camins escolars sostenibles i segurs de Cervera, amb l’objectiu que els nens/es i joves puguin desplaçar-se […]
            • Fulletó Parc Natural de l'Alt Pirineu
              Fulletó “Apropa’t als productors i artesans del Parc”
              Client
              Parc Natural de l'Alt Pirineu
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/parc-alt-pirineu.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Directori de contactes i programa de visites als ta-llers, obradors i explotacions del Parc Natural de l’Alt Pirineu Fulletó que […]
            • Rajadell
              Fulletó turístic del municipi de Rajadell
              https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/09/rajadell.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Elaboració de continguts i coordinació de l’edició d’un fulletó turístic del muni-cipi de Rajadell amb informació actualitzada i atractiva que […]

            Escriu-nos

            raiels@raiels.cat

            Truca'ns

            696 10 35 59 - Núria Alamon i Beas
            609 33 97 24 - Judit Pardos i Jordana
            669 45 45 61 - Núria Serena i Fernàndez

            Segueix-nos!

            © 2025 Raiels SCCL · Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · Un lloc web de pikstudio

            Gestionar el consentiment
            Utilitzem cookies pròpies (necessàries per a permetre la navegació) i cookies de tercers per a rastrejar l'ús de la web (com a navegador utilitzat, tipus de dispositiu utilitzat, nombre de visites). Aquestes cookies només recopilaran fent clic a ACCEPTAR. Pot REBUTJAR les cookies analítiques de tercers, pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement VEURE PREFERÈNCIES.
            Funcional Sempre actiu
            L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari amb la finalitat legítima de permetre l'ús d'un determinat servei sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'única finalitat de realitzar la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques.
            Preferències
            The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
            Estadístiques
            The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense una citació, el compliment voluntari per part del vostre proveïdor de serveis d'Internet, o registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només amb aquesta finalitat no es pot utilitzar normalment per identificar-vos.
            Màrqueting
            L'emmagatzematge tècnic o l'accés són necessaris per crear perfils d'usuari per enviar publicitat o per fer un seguiment de l'usuari en un lloc web o en diversos llocs web amb finalitats de màrqueting similars.
            Gestiona les opcions Gestiona els serveis Gestiona {vendor_count} proveïdors Llegeix més sobre aquests propòsits
            Veure preferències
            {title} {title} {title}