Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià sec

Jornada d’intercanvi d’iniciatives de valorització econòmica del patrimoni de la pedra a l’illa de Mallorca
15 gener, 2020
Pla d’acció per a la millora del sector i la posada en valor de la Maduixa del Maresme
15 gener, 2020
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià sec

  Descripció:

  Es tracta d’un Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec que proposa endinsar-vos a viure 24 experiències singulars i innovadores per tal de descobrir, des d’una perspectiva totalment diferent, un producte únic com és l’oli d’oliva verge extra d’aquest territori, reconegut arreu del món.

  A través de visites a molins i obradors, tastos guiats, degustacions entre oliveres, maridatges, tallers pràctics, formacions i recorreguts pels millors paisatges de l’oli del territori, entre d’altres, a més d’alguns dels millors productes artesanals com el vi i la mel.

  També descobrireu la gastronomia de l’oli de les Garrigues i el Segrià sec. Hi participen set restaurants que tenen una vinculació directa i especial amb l’oli d’oliva verge extra i amb els millors productes locals i de proximitat, directament de l’arbre a la taula, de l’hort al restaurant i cuinats des del respecte amb honestedat i professionalitat.

  Des de Raiels s’ha dut a terme un assessorament i orientació en el plantejament d’aquest catàleg que neix en el marc del projecte innovador i experimental “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec” impulsat des del Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec i amb el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

   

  Aquí podeu descarregar el catàleg

  Client:

   Consell Comarcal de les Garrigues

  Calendari:

  2019