Raiels · Iniciatives que arrelen som una cooperativa de treball sense ànim de lucre que acompanyem en la cerca de solucions personalitzades per afrontar els reptes del territori i generar desenvolupament local buscant la transformació social i econòmica.

La nostra trajectòria

 • IDEEMDesembre 2014

  Davant la pèrdua dels nostres llocs de treball i les motivacions per continuar treballant pel món rural, comencem a gestar la idea d’impulsar el nostre propi projecte professional, de manera col·lectiva, i comptant amb una trajectòria professional de més de 10 anys d’experiència i molts anys de treball compartit.
 • ENGEGUEMAbril 2015

  Neix el projecte Raiels en una fase de prova per testar el nostre model de negoci. A partir d’un aprenentatge i d’una evolució constant, hem anat ampliant l’àmbit territorial d’actuació i orientant-nos en intervencions i projectes que responguin als actuals reptes i necessitats dels territoris amb els que treballem. La nostra feina constant i compromesa ens ha permès anar-nos posicionant poc a poc com un actor en l’àmbit del desenvolupament local en els territoris en els que hem treballat.
 • ENS REPENSEM Agost 2019

  Atesa la consolidació del projecte i la nostra voluntat de donar un pas endavant en la millora de les nostres condicions laborals, l’estiu del 2019 i després d’un llarg procés de reflexió, ens transformem a cooperativa de treball sense ànim de lucre.
 • ENS CONSOLIDEMAbril 2020

  Raiels compleix 5 anys i continuem treballant amb elevat compromís, esforç i perseverança, així com una gran adaptabilitat a les necessitats particulars de cada cas concret per tal de donar respostes a mida i personalitzades. Continuem treballant per abordar nous reptes, nous horitzons i nous projectes. Seguim motivades per contribuir en la transformació social i econòmica.
 • ENS ENFORTIMGener 2023

  Decidim que és important reforçar la cooperativa i ampliar l’equip amb més professionals que ens aportin nous coneixements i noves maneres d’afrontar els reptes i els projectes.

L'Equip

parallax background

Raiels és una variant dialectal de la paraula arrels. Per a nosaltres les arrels d’un territori tenen la mateixa funció que les arrels d’una planta: aferrar-se a la terra per aportar-li estabilitat i facilitar-ne el creixement i l’esplendor