Qui som

Raiels neix l’abril del 2015 amb la vocació de treballar pel territori i les persones que hi viuen, duent a terme projectes per a posar en valor allò que cada territori té, l’identifica i el fa únic. Som un equip de tres professionals amb àmplia experiència en el camp del desenvolupament local. La nostra trajectòria ens ha aportat el bagatge necessari per saber com entendre els nostres clients i dissenyar i dur a terme projectes enfocats a resultats concrets i tangibles. Cerquem aquells elements, recursos i valors més genuïns i propis d’un territori i aportem idees per tal que esdevinguin un motor de desenvolupament sostenible, a nivell econòmic, social i ambiental. Proposem i portem a la pràctica accions clau que aportin canvis significatius i positius en l’economia local, i contribueixin a la transformació cap a una societat més justa, més equitativa i respectuosa amb l’entorn. Ens adrecem a institucions públiques, empreses, associacions i a tothom qui tingui la voluntat de contribuir a la dinamització dels territoris.ELS NOSTRES ÀMBITS D'ACTUACIÓ SÓN


Turisme i patrimoni Producció local i artesania Medi ambient i gestió sostenible Promoció econòmica i social

parallax background

RAIELS és una variant dialectal de la paraula arrels. Per a nosaltres les arrels d’un territori tenen la mateixa funció que les arrels d’una planta: aferrar-se a la terra per aportar-li estabilitat i facilitar-ne el creixement i l’esplendor

Oferim una àmplia gamma de serveis integrals i de proximitat: des de la planificació de les estratègies fins al disseny i la coordinació de projectes i d’accions; passant per l’assessorament, la creació de continguts, les activitats formatives i l’elaboració de memòries i propostes tècniques. Ens adaptem, acompanyem i escoltem els nostres clients en totes les fases del projecte.

La nostra manera de treballar es fonamenta en els següents pilars:

  1. DE LA PLANIFICACIÓ A L’ACCIÓ. Planifiquem amb visió aplicada i assessorem en la manera de dur a la pràctica tot allò que la planificació preveu.

  2. AMB LA GENT DEL TERRITORI. Tenim en compte les necessitats i els interessos dels agents locals i treballem per a fer-los copartícips en els projectes, cercant la seva implicació i participació.

  3. FENT XARXA. Fomentem el treball en xarxa i les aliances entre els diferents agents i sectors. Animem a sumar esforços per fer avançar un territori.

  4. AMB RIGOR I PROFESSIONALITAT. Treballem amb cura, atenent i donant resposta als detalls i particularitats de cada cas concret.

  5. COL·LABORANT AMB ALTRES PROFESSIONALS. Som conscients que no sabem de tot. Per això comptem amb una xarxa de col·laboradors especialistes en diferents disciplines que participen en els nostres projectes.