Projecte Territori de Valor: “Posar en valor els productes agroalimentaris davant dels productors agroalimentaris”

Suport al projecte innovador i experimental “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec”
2 gener, 2018
Diagnosi de la competitivitat del sector de la restauració de Solsona i Cardona
6 gener, 2018
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Projecte Territori de Valor: “Posar en valor els productes agroalimentaris davant dels productors agroalimentaris”

  Descripció:

  Des de Raiels es coordina el procés participatiu que ha impulsat el Consorci del Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord per impulsar una sèrie de trobades amb productors agroalimentaris de la comarca de la Noguera per avaluar la proposta de creació d’una identificació territorial conjunta.

  Aquesta coordinació de les sessions de treball internes s’ha centrat en aspectes com ara les diferents tipologies de segells i distintius de qualitat existents a Catalunya, la finalitat d’aquesta identificació territorial conjunta, els valors de marca col·lectiva, els tipus de productes que s’hi podrien adherir, així com el seu funcionament i el seu model de certificació. S’han consultat altres referències existents per tal de definir un model propi, adaptat a les necessitats dels productors d’aquest territori.

  Podeu consultar la pàgina web relativa al distintiu territorial: http://www.ccnoguera.cat/noguerament-bo/actualitat/noticies

  Client:

  Consorci Grup d’Acció Local Noguera- Segrià Nord

  Data:

  2018