Jornada: “Com fer visites a les explotacions agroalimentàries?” Alt Penedès

Jornades virtuals per a productors i elaboradors agroalimentaris de la Xarxa de Productes de la Terra. “Com podem millorar la comercialització i distribució dels productes de proximitat” al Garraf i Alt Penedès
1 setembre, 2021
Guia de recomanacions per a empreses agroalimentàries visitables de l’Alt Penedès
1 setembre, 2021
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Jornada: “Com fer visites a les explotacions agroalimentàries?” Alt Penedès

  Descripció:

  Sessió impartida des de Raiels adreçada a empreses i emprenedors del sector agroalimentari que es volen iniciar en la vessant d’experiències turístiques oferint visites a les seves explotacions.

  Els principals continguts de la sessió que es va dur a terme en format virtual van ser:

  • Aspectes legals i recomanacions de qualitat. Quins són els aspectes legals? I quines recomanacions podem incorporar a les nostres visites que aportin qualitat.
  • El producte turístic relacionat amb la producció agroalimentària. Principals components que ha de tenir (ja sigui una visita guiada, un taller o una degustació). Beneficis que aporten les visites. Procés de creació d’un producte turístic. Experiències de referència. Comunicació i comercialització.
  • Exercici pràctic de la idea al producte turístic, per tal que les empreses participants tinguin un guió dels aspectes claus a definir per estructurar una proposta turística.
  Client:

  Consell Comarcal de l’Alt Penedès

  Calendari:

  2020