Guia Pedagògica de la Poma de Muntanya

La Meva Catedral
11 març, 2024
Col·laboració amb Arran de Terra en el projecte Diagnosi i Pla d’Acció per la creació d’una xarxa de comercialització de productors de municipis inferiors a 1.000 habitants.
11 març, 2024
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Guia Pedagògica de la Poma de Muntanya

  Descripció:

  La Guia Pedagògica de la Poma de Muntanya estarà a disposició dels centres educatius de la comarca del Solsonès i de Cardona, amb l’objectiu d’acompanyar al personal docent de cicle superior de primària en l’elaboració de situacions d’aprenentatge que posin en valor aquest fruit singular que produeix la cooperativa Biolord a la comarca del Solsonès. Així, aquest document recull tota la informació, recursos i activitats per tal que alumnes i professorat puguin aprofundir en el coneixement del territori. L’elaboració de la guia ha estat promoguda pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central (LEADER) i realitzada per la cooperativa Raiels, amb el suport de Mixité (enllaç web: https://www.mixite.cat/) i la col·laboració de la cooperativa Biolord i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. La intenció és que no sigui una guia aïllada, sinó que sigui la primera d’altres guies per tal de seguir explorant i educant entorn dels productes locals agroalimentaris del Solsonès i Cardona.
  L’actuació es realitza en el marc del projecte estratègic “Producte d’Aquí” amb el finançament del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu de Desenvolupament Rural (FEADER).

  Podeu consultar tots els materials elaborats entorn d'aquesta guia clicant aquí.

  Client:

  Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central (LEADER)

  Calendari:

  2023