Enxarxa la Segarra! Jornada entre productors/es i restauradors/es

Dinamització de sessions territorials de l’Agenda Rural de Catalunya
13 maig, 2022
Dinamització del taller participatiu virtual entorn del patrimoni a les Muntanyes del Baix
16 maig, 2022
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Enxarxa la Segarra! Jornada entre productors/es i restauradors/es

    Descripció:

    Coordinació d'una jornada de networking a la Segarra per tal d’impulsar el consum del producte local i la seva presència en els establiments del territori, per mitjà de la posada en contacte de productors/es i elaboradors/es agroalimentaris amb potencials compradors, com ara restaurants, allotjaments, comerços i menjadors col·lectius, de la comarca de la Segarra.

    La dinàmica s’ha centrat en entrevistes ràpides en parella per tal de poder establir un primer contacte entre uns i altres, de manera que els productors/es han tingut l’oportunitat de presentar els seus productes i deixar-los tastar a responsables de negocis que puguin estar interessats en establir relacions comercials amb ells.

    La jornada ha comptat amb la participació de 18 persones, representants d’11 empreses  diferents: 7 empreses agroalimentàries, 2 restaurants, 1 empresa de gestió de menjadors escolars, 1 distribuïdor de productes i 1 agrobotiga d’obertura pròxima que alhora també són productors.

    Client:

    Consell Comarcal de la Segarra

    Calendari:

    2021