XI seminari de desenvolupament rural. PAISATGE I ECONOMIA CREATIVA

Jornada de networking entre empreses agroalimentàries amb restaurants, comerços i menjadors del Parc Natural del Cadí-Moixeró
3 novembre, 2020
Repoblem un Camp d’oportunitats
3 novembre, 2020
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

XI seminari de desenvolupament rural. PAISATGE I ECONOMIA CREATIVA

  Descripció:

  L’Oficina Tècnica d’Estratègies per al Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, en col·laboració amb Raiels SCCL, hem dissenyat  aquest seminari que s’orienta a explorar el potencial i les limitacions de les relacions entre l’economia creativa amb el paisatge i el patrimoni en un context de ruralitat.

  El seminari s’estructura en dues sessions virtuals. La primera consta d’una taula rodona amb la participació de representants d’ARCA, ADRINOC i Raiels i es complementa amb un taller de generació de coneixement entorn del paisatge i l’economia creativa. La segona sessió presenta  un panell de casos i entre les diferents experiències convidades hi ha el Festival de murals i art rural GARGAR (Penelles), el Consorci de les Gavarres amb les seves activitats econòmiques vinculades al paisatge i al patrimoni com ara el Festival internacional d’art i paisatge a les Gavarres i les actuacions de dinamització patrimonial impulsades des de la Fundació Cardona Històrica. S’acompanyarà la sessió amb un altre taller virtual centrat en dissenyar estratègies per afavorir la creativitat en entorns rurals a partir del paisatge.

  Aquí podeu descarregar el programa

  Client:

  Diputació de Barcelona

  Calendari:

  2020