Pla de dinamització socioeconòmica de la Pobla de Segur

Acció formativa: el repte del món rural i les noves economies.
22 febrer, 2023
Jornades per a la transició energètica. “Montclar en transició”
14 març, 2023
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Pla de dinamització socioeconòmica de la Pobla de Segur

  Descripció:

  Redacció i acompanyament d'un procés de planificació estratègica a la Pobla de Segur.


  L'objectiu general d'aquest Pla de dinamització socioeconòmica ha estat obtenir una eina de treball que plantegi un programa d'accions dinamitzadores de l'activitat econòmica i la qualitat de vida dels municipis, establint una prioritat d'execució de les mateixes i establint un full de ruta a seguir des de l'ajuntament amb la implicació de diferents representants de la població local. Durant el procés s'han dut a terme tallers participatius, així com entrevistes individuals i enquestes que han permès identificar un programa d'accions dinamitzadores de l'activitat econòmica i el teixit social d'aquest municipi.


  D'aquesta manera es pretén potenciar els diferents sectors econòmics presents al municipi i afavorir una dinàmica de treball participada, en xarxa i cooperativa que busqui el consens per incorporar les visions de l'administració local, del teixit privat (activitats econòmiques) i de la societat civil (ciutadania, entitats i col·lectius).


  En definitiva, l'objectiu d'aquest pla de dinamització socioeconòmica és obtenir una visió i un enfoc de futur que garanteixi el desenvolupament territorial de la Pobla de Segur.

  Client:

  Ajuntament de la Pobla de Segur

  Calendari:

  2022