Jornades per a la transició energètica. “Montclar en transició”

Pla de dinamització socioeconòmica de la Pobla de Segur
22 febrer, 2023
Catàleg d’experiències turístiques entorn de la pedra seca a Ponent
14 març, 2023
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Jornades per a la transició energètica. “Montclar en transició”

  Descripció:

  Disseny i coordinació de la jornada “En transició! Vine i aprèn sobre transició energètica”, amb l’objectiu d’abordar la transició energètica amb una visió integral, combinant la presentació d’eines i recursos des de l’òptica individual (optimització factura elèctrica, bones pràctiques, avantatges i inconvenients de les diverses fonts energètiques), així com a accions a impulsar des de l’òptica col·lectiva (comunitats energètiques, compres col·lectives, etc), així com també a un públic infantil.

  La jornada ha consistit en una sessió matinal d’una durada de 4 hores, amb activitats per a tots els públics: un Taller d’Optimització de la factura elèctrica i contractació d’energia verda”, un Taller de Cuina Solar, la xerrada “La ciutadania, el centre de la transició energètica”, i un tast de xocolata desfeta feta a través d'una cuina de llenya. També s’ha comptat amb l’exposició “Rehabilitació energètica d’edificis” i el joc “Hola Watty”, de l’ICAEN.

  Aquesta acció s'emmarca en la línia de treball ""Promoció de l'economia verda i circular"" definida en el ""Pla Estratègic de Montclar 2020-2030"".

  Descarrega del programa ""En transició! Vine i aprèn sobre transició energètica

  Client:

  Ajuntament de Montclar

  Calendari:

  2022