Suport tècnic en el disseny del Certificat Ecolocal

Estratègia per enfortir el vincle entre la població local i la Catedral de Santa Maria d’Urgell dins la Candidatura de Patrimoni Mundial
13 maig, 2022
Diagnosi de productors i productores locals del Parc Natural dels Ports
13 maig, 2022
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Suport tècnic en el disseny del Certificat Ecolocal

  Descripció:

  Suport tècnic en el procés col·laboratiu entre diferents agents públics, privats i de la societat civil per tal de crear una certificació que avaluï els establiments que ofereixen aliments agroecològics: el certificat Ecolocal. Es tracta del primer certificat oficial dirigit a menjadors escolars, restaurants i col·lectivitats i que valorarà els aliments ecològics i de proximitat.

  Els objectius bàsics són reconèixer la restauració compromesa i sostenible, evitar el frau al sector i facilitar la contractació pública que contempli criteris ecològics i de proximitat.

  El disseny del segell ha estat liderat per XAMEC, amb la participació de l’Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food , Intereco,  la Generalitat de Catalunya, Justícia Alimentària, Mensa Cívica i l’Ajuntament de Barcelona. Raiels hi ha participat com a part de les tasques en el sí de la coordinació de la Secretaria Tècnica del l’Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food KM0.

   

  Raiels ha participat en el projecte com a part de les tasques en el sí de la coordinació de la Secretaria Tècnica del l’Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food Km0.

   

  Calendari:

  2021