Diagnòstic de necessitats dels productors/es de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Jornada ‘Com posar en valor els distintius i marques de productes hortofrutícoles’
1 Desembre, 2017
Coordinació i dinamització de dues jornades tècniques “Més enllà de la recol·lecció de genciana. Perspectives de desenvolupament en zones de muntanya”
1 Gener, 2018
Veure'ls tots

Diagnòstic de necessitats dels productors/es de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró

    Descripció:

    Des del 2013 el Parc Natural del Cadí-Moixeró ha iniciat una línia de treball basada en el suport i promoció del producte local agroalimentari. Les accions realitzades fins al moment actual evidencien que aquesta és una línia de treball que presenta recorregut i projecció, però que requereix planificació. En aquest sentit, Raiels ha presentat una proposta per elaborar un Pla d’acció entorn del producte local al Parc Natural del Cadí-Moixeró (2017-2019) per tal de de seguir desenvolupant la línia de suport al producte local del des del Parc Natural de forma planificada i estructurada en un full de ruta a 3 anys vista.

    La implementació d’aquest Pla s’ha iniciat amb la realització de l’Acció 1.1 Diagnòstic de necessitats dels productors de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

    Les tasques realitzades en aquesta actuació han estat:

    • Revisió de la base de dades de productors/es i artesans/es de l’àmbit del Parc Natural.
    • Elaboració d’un qüestionari per identificar necessitats i interessos centrat en aspectes com la cohesió i el treball en xarxa, la formació, la comunicació i la comercialització.
    • Enviament on line del qüestionari i trucades telefòniques.
    • Elaboració d’un informe resultant del buidatge dels qüestionaris respost per part dels productors /es i artesans/es.
    Client:

     Parc Natural del Cadí-Moixeró

    Calendari:

     octubre-desembre 2017