Coordinació i dinamització de dues jornades tècniques “Més enllà de la recol·lecció de genciana. Perspectives de desenvolupament en zones de muntanya”

Diagnosi del sector de la maduixa del Maresme
1 gener, 2018
Estudi de viabilitat de la fira de la mongeta de Castellfollit del Boix
1 gener, 2018
Diagnòstic de necessitats dels productors/es de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró
1 octubre, 2017
Rajadell
Fulletó turístic del municipi de Rajadell
27 agost, 2015

Coordinació i dinamització de dues jornades tècniques “Més enllà de la recol·lecció de genciana. Perspectives de desenvolupament en zones de muntanya”

  Descripció:

  La realització d’aquestes jornades s’emmarca en el projecte “Valorització de les plantes aromàtico-medicinals silvestres: Gestió sostenible de la biodiversitat vegetal i desenvolupament socioeconòmic de les zones rurals de l’espai SUDOE- ValuePAM –“, en el qual participa el Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC) participa, a través del Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals.

  L’objectiu de les jornades “Més enllà de la recol·lecció de genciana. Perspectives de desenvolupament en zones de muntanya” és oferir un espai de transferència i treball conjunt per tal que els recursos analitzats en el sí del projecte puguin esdevenir una eina de diversificació econòmica i desenvolupament sostenible dels espais naturals i les zones rurals on es troba el recurs.

  Les tasques a realitzar en el marc d’aquest projecte consisteixen en la coordinació i dinamització d’aquestes jornades i en concret, el disseny de les jornades (programa i dinàmica), la logística i la difusió, la dinamització de les jornades i la seva avaluació a partir d’enquestes de satisfacció dels assistents.

  Client:

   Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

  Calendari:

   gener - març 2018