Jornada tècnica i visites de camp: “Eines de millora de les experiències turístiques que ofereixen els productors locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró”

Pla estratègic de Montclar
15 gener, 2020
Acció detecció necessitats Associació productors d’oli d’Ullastrell
15 gener, 2020
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Jornada tècnica i visites de camp: “Eines de millora de les experiències turístiques que ofereixen els productors locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Descripció:

  Raiels va impartir aquesta jornada realitzada a Bagà el dia 4 de juny adreçada a productors i productores agroalimentaris de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró interessats en fer visitables les seves finques i obradors.

   

  La jornada va incloure els següents apartats:

  • La creació d’un producte turístic entorn del producte local.
  • Principals components que ha de tenir un producte turístic relacionat amb la producció agroalimentària o artesana (ja sigui una visita guiada, un taller o una degustació).
  • Procés de creació d’un producte turístic.
  • Comunicació i comercialització del producte.
  • Sinergies i xarxes amb altres empreses agroalimentàries i artesanes o altres sectors, com la restauració, l’agroturisme o turisme rural, entre d’altres.
  • Recomanacions per millorar la qualitat de l’experiència

  Aquesta jornada tècnica es complementa amb l’assessorament personalitzat a 5 de les empreses agroalimentàries participants a la formació per tal d’orientar en els millores i en el plantejament de la proposta d’experiència turística que han dissenyat aquests negocis.

  Client:

  Parc Natural del Cadí-Moixeró

  Calendari:

  2019