Jornada tècnica i visites de camp: “Eines de millora de les experiències turístiques que ofereixen els productors locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró”

Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017
Veure'ls tots

Jornada tècnica i visites de camp: “Eines de millora de les experiències turístiques que ofereixen els productors locals del Parc Natural del Cadí-Moixeró”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Descripció:

    Raiels va impartir aquesta jornada realitzada a Bagà el dia 4 de juny adreçada a productors i productores agroalimentaris de l’àmbit del Parc Natural del Cadí-Moixeró interessats en fer visitables les seves finques i obradors.

     

    La jornada va incloure els següents apartats:

    • La creació d’un producte turístic entorn del producte local.
    • Principals components que ha de tenir un producte turístic relacionat amb la producció agroalimentària o artesana (ja sigui una visita guiada, un taller o una degustació).
    • Procés de creació d’un producte turístic.
    • Comunicació i comercialització del producte.
    • Sinergies i xarxes amb altres empreses agroalimentàries i artesanes o altres sectors, com la restauració, l’agroturisme o turisme rural, entre d’altres.
    • Recomanacions per millorar la qualitat de l’experiència

    Aquesta jornada tècnica es complementa amb l’assessorament personalitzat a 5 de les empreses agroalimentàries participants a la formació per tal d’orientar en els millores i en el plantejament de la proposta d’experiència turística que han dissenyat aquests negocis.

    Client:

    Parc Natural del Cadí-Moixeró

    Calendari:

    2019