Procés participatiu “Definim el Parc Rural del Montserrat”

Pla sectorial de medi ambient de la comarca de la Cerdanya
29 gener, 2018
Jornada tècnica sobre comercialització per a petites empreses agroalimentàries
1 abril, 2018
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Procés participatiu “Definim el Parc Rural del Montserrat”

  Descripció:

  El Parc Rural del Montserrat és un projecte impulsat per 16 municipis i la Diputació de Barcelona,  que té per objectiu treballar per un futur millor d’aquest espai rural tan singular. Els productes agroalimentaris, la seva gastronomia, els paisatges amb el rerefons de Montserrat i el valuós llegat cultural, natural i geològic són alguns dels elements que caracteritzen aquest territori.

  El projecte consisteix en el disseny, coordinació i dinamització d’un procés participatiu que faciliti i promogui la implicació dels agents del territori en la definició del futur Pla de Gestió del Parc Rural de Montserrat, per tal de garantir la incorporació de la veu dels agents clau en aquest document de planificació, factor indispensable per a la seva participació real en un futur.

  El procés s’adreça a agents del sector primari (agrari, ramader, forestal), productors i elaboradors agroalimentaris, empreses de serveis (restauració, allotjament, comerç, agroturisme, turisme actiu i de natura i/o cultura, etc.) i al personal tècnic vinculat al desenvolupament local i al sector primari, les entitats, així com altres agents vinculats al territori.

  La seva realització s’estructura en les següents fases:

  Client:

  Diputació de Barcelona. Àrea de Territori i Sostenibilitat  

  Data:

  març-juny 2018