Diagnosi de l’entorn rural de la comarca del Bages

Revisió del Cens del Rebost del Bages
2 setembre, 2021
Estratègia per enfortir el vincle entre la població local i la Catedral de Santa Maria d’Urgell dins la Candidatura de Patrimoni Mundial
13 maig, 2022
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Diagnosi de l’entorn rural de la comarca del Bages

  Descripció:

  Aquest projecte consisteix en l’elaboració d’una diagnosi específica de l’entorn rural de la comarca del Bages que inclou una proposta de línies d’actuació concretes per als municipis de perfil rural d’aquest territori.

   

  Els objectius concrets d’aquesta diagnosi són:

  • Determinar els municipis de la comarca del Bages que es poden qualificar com a municipis rurals d’acord amb uns criteris objectius, i determinar així l’entorn rural del Bages.

   

  • Elaborar una diagnosi socioeconòmica específica dels municipis que configuren l’entorn rural del Bages, que tingui en compte aspectes territorials, demogràfics, econòmics, laborals, serveis, sostenibilitat, desenvolupament local, així com l’afectació davant la crisi de la covid19.

   

  • Definir una proposta de línies d’actuació que orienti les estratègies a impulsar en l’entorn rural del Bages per fer front dels efectes de la crisi i als reptes que implica la ruralitat d’aquests municipis.
  Client:

  Consell Comarcal del Bages

  Calendari:

  2021