Assistència tècnica i coordinació de diverses accions en el marc del projecte COOP’ART

Jornada tècnica: “Storytelling: el relat del producte agroalimentari local en restauració”
6 abril, 2019
Impartició de la sessió ‘La promoció dels productes locals, eina de desenvolupament local al Parc Natural del Cadí-Moixeró
1 novembre, 2019
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Assistència tècnica i coordinació de diverses accions en el marc del projecte COOP’ART

  Descripció:

  Suport al Consell Comarcal de la Selva en les accions a desenvolupar durant el 2019 en el marc del projecte europeu COOP’ART. Específicament, es tracta d’actuacions de suport a l’artesania artística de l’àrea del Ter-Brugent i preveu accions de formació, assessorament, creació de producte, dinamització d’espais i d’esdeveniments locals en els quals millorar la presència de l’artesania artística.

  L’assistència tècnica es centra en les següents actuacions:

  • Jornada de presentació pública del projecte COOP’ART i de les accions previstes pel 2019 (vegeu programa Presentació 30 de maig de 2019)
  • Píndoles formatives centrades en models de negoci i creació d’una empresa artesana; disseny del producte artesà; estratègies i canals de venda per a l’artesania i creació d’experiències turístiques a partir de l’artesania artística. (vegeu dossier formatiu)
  • Assessorament i acompanyament a nous projectes en termes empresarials, de disseny de producte i producció i de treball en xarxa.
  • Assistència tècnica als 6 municipis del Ter-Brugent per incorporar accions de promoció de l’artesania artística en les fires, esdeveniments i espais locals.
  • Acte de cloenda del projecte per presentar resultats de les píndoles formatives, els assessoraments i les actuacions en matèria de promoció de l’artesania artística realitzades des dels municipis (vegeu programa Acte cloenda 26 de novembre de 2019).

  Projecte EFA 2019/16 COOP’ART cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per mitjà del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020)

  Client:

  Consell Comarcal de la Selva

  Data:

  2019