Pla estratègic de desenvolupament de la Vall de la Riera de Carme

Definició del reglament de marca: “Producte de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera”
13 maig, 2022
Sessions de cooperació i transferència per al relleu generacional del sector agrari al Pallars Jussà
13 maig, 2022
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Pla estratègic de desenvolupament de la Vall de la Riera de Carme

  Descripció:

  Redacció i acompanyament d’un procés de planificació estratègica compartida entre els municipis de la Vall de la Riera de Carme, que són Santa Maria de Miralles, Carme i Orpí (comarca de l’Anoia).

  L’objectiu general d’aquest Pla estratègic ha estat obtenir una eina de treball compartida pels 3 municipis. S’han dut a terme diferents tallers participatius repartits entre els diferents municipis que han permès identificar un  programa d’accions dinamitzadores de l’activitat econòmica i el teixit social d’aquests municipis, establint una prioritat d’execució de les mateixes i definint el full de ruta a seguir des dels ajuntaments amb la implicació de diferents representants de la població local. 

  D’aquesta forma, es pretén potenciar els diferents sectors econòmics presents ens aquests municipis i afavorir una dinàmica de treball participada, en xarxa i cooperativa que busqui el consens per incorporar les visions de l’administració local, del teixit privat (activitats econòmiques dels tres pobles) i de la societat civil (ciutadania i entitats i col·lectius).

  En definitiva, l’objectiu d’aquesta planificació estratègica és obtenir una visió sostenible del territori i un enfoc vers el futur que garanteixi el desenvolupament territorial de la Vall de Carme lluitant contra els efectes del despoblament i assumint el repte demogràfic per esdevenir un territori rural intel·ligent.

  Client:

  Ajuntaments de Santa Maria de Miralles, Orpí i Carme

  Calendari:

  2021-2022