Assessorament en els continguts de l’exposició sobre els processos productius dels productes agroalimentaris del Berguedà en el marc de la Fira de maig de Berga

Programa per facilitar l’accés a la terra i el relleu generacional en el sector primari a la comarca del Pallars Jussà
6 gener, 2019
Suport en el projecte de pre-implantació d’un sistema de recollida porta a porta a Solsona
6 gener, 2019
Secretaria tècnica Slow Food Catalunya km0
1 novembre, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

Assessorament en els continguts de l’exposició sobre els processos productius dels productes agroalimentaris del Berguedà en el marc de la Fira de maig de Berga

    Descripció:

    Redacció dels continguts de l’exposició referents al procés productiu d’elaboració de 15 productes agroalimentaris del Berguedà per a l’exposició titulada Com fem el que fem i eix central de la fira en el marc de la Fira de maig de Berga. Partint de les matèries primeres, s’explica els passos que es segueixen per cada procés productiu fins aconseguir el producte acabat. Els processos productius que s’han detallat són: elaboració de tastet o botifarra crua, tastet sec o fuet, bull blanc, botifarra negra, pernil cuit, iogurt, formatge fresc i formatge madurat, conserva de pèsol negra, bolets deshidratats, cervesa, snacks, pa, galetes i neules.

    Les tasques dutes a terme han estat:

    • Documentació sobre els 15 processos productius seleccionats, redacció dels continguts i contrast amb les empreses agroalimentàries que els elaboren.
    • Coordinació amb el dissenyador gràfic i revisió dels continguts de l’exposició.

    Client:

    Ajuntament de Berga

    Data:

    2019