Cicle de sensibilització sobre el consum de producte local per mitjà de tallers amb família.

Redacció de la memòria tècnica del programa d’actuació a presentar per a la sol·licitud de subvencions en el marc del Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica del SOC anualitat 2023
8 març, 2024
Conceptualització, disseny i impressió d’un fulletó i d’un cartell dels productes locals del PNCM.
8 març, 2024
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Cicle de sensibilització sobre el consum de producte local per mitjà de tallers amb família.

  Descripció:

  Es tracta d’una acció de sensibilització al voltant del consum de producte local, en la qual s’invità a les famílies de Solsona a assistir a una mostra de cuina en directe. En aquesta, Xavi Moncunill, cuiner de l’escola el Vinyet de Solsona, va cuinar diferents plats utilitzant com a ingredients productes del territori, com ara verdures, pasta fresca, oli, carn de porc o de pollastre, trumfos o pomes. Durant l’acte també hi van participar diferents productors/es locals per tal d’explicar i posar en valor el seu producte.
  L’acte estava enfocat a famílies amb nens i nenes de primària i estava plantejat en un format dinàmic i obert a la interacció, tant amb el cuiner com amb els productors/es. A més, en acabar, es va poder realitzar una degustació dels plats cuinats.
  Aquesta activitat parteix de la “Diagnosi dels menjadors escolars de la comarca del Solsonès i Cardona per a la transició cap a un model local i de proximitat”, realitzada el 2022 a càrrec de Raiels.

  Client:

  Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

  Calendari:

  2023