Estudi per a la transició dels menjadors escolars de Sant Vicenç dels Horts cap a un model local i de proximitat

Trobades de creativitat competitiva en el marc del projecte BCN Smart Rural
2 setembre, 2021
Jornada de retorn i noves actuacions 2021 entorn del producte local del Parc Natural del Cadí-Moixeró
2 setembre, 2021
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Estudi per a la transició dels menjadors escolars de Sant Vicenç dels Horts cap a un model local i de proximitat

05/04/2016 Colegio, escuela, primaria, infantil, niño, niña, niños, comedor escolar. El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (Muce), que representa la comunitat educativa de Catalunya, ha reclamat per escrit a la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, més informació i transparència sobre la concessió de beques menjador. EUROPA SOCIEDAD ESPAÑA EDUCACIÓN 4635#Agencia EP

  Descripció:

  El projecte té per objectiu conèixer el funcionament i gestió actual dels menjadors escolars de Sant Vicenç dels Horts i avaluar les  potencialitats d’avançar cap a un model de menjadors escolars que prioritzen el producte local.

  La seva execució consta d’una primera fase de diagnosi, centrada en la realització d’entrevistes a les empreses gestores dels menjadors, les Associacions de Famílies d’Alumnes i les direccions de les escoles, amb l’objectiu de conèixer el funcionament actual d’aquests menjadors ; seguida d’una segona fase de presentació de resultats i de treball participatiu amb els diferents agents, per a avaluar les potencialitats d’avançar cap a aquest model de menjadors i definir els primers passos a seguir.

  Aquest treball complementa el projecte Pla pel foment de la comercialització de productes agraris de proximitat al comerç local, que té com a principal objectiu augmentar la presència i visibilitat de productes agraris de Sant Vicenç dels Horts en comerços i restaurants del municipi.

  Client:

  Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

  Calendari:

  2021