Pla estratègic de desenvolupament local del Segrià. Segrià Terra de Ponent. 2023-2028.

Estudi de prospecció d’un model de cooperació comercial amb productes de proximitat a les Valls del Pedraforca.
8 març, 2024
Preparació de la memòria d’un AODL per a la convocatòria per a la contractació d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del SOC 2023.
8 març, 2024
Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Pla estratègic de desenvolupament local del Segrià. Segrià Terra de Ponent. 2023-2028.

  Descripció:

  Redacció i acompanyament d'un procés de planificació estratègica a la comarca del Segrià.

  L'objectiu general d'aquest Pla estratègic de desenvolupament local ha estat obtenir una eina de treball que plantegi un programa d'accions dinamitzadores de l'activitat econòmica i la qualitat de vida dels municipis, establint una prioritat d'execució de les mateixes i establint un full de ruta a seguir des del Consell Comarcal del Segrià amb la implicació de diferents representants dels ajuntaments, empreses, entitats i associacions i de la població local. Durant el procés s'han dut a terme tallers participatius, així com entrevistes individuals i enquestes que han permès identificar un programa d'accions dinamitzadores de l'activitat econòmica i el teixit social d'aquesta comarca.

  D'aquesta manera es pretén potenciar els diferents sectors econòmics presents a la comarca i es preveu establir una dinàmica de treball participada, en xarxa i cooperativa que busqui el consens per incorporar les visions de l'administració local, del teixit privat (activitats econòmiques) i de la societat civil (ciutadania, entitats i col·lectius).

  En definitiva, l'objectiu d'aquest pla estratègic és obtenir una visió i un enfocament de futur que garanteixi el desenvolupament territorial del Segrià.

  Client:

  Consell Comarcal del Segrià

  Calendari:

  2023