“Enxarxa’t”. Sessió de networking entre empreses de productes agroalimentaris locals i de qualitat i restaurants i/o comerços del territori

Avaluació dels productes ramaders i establiments de xarxa amb el sector turístic del Parc Natural de l’Alt Pirineu
1 agost, 2017
Camins de cervera
Camins escolars segurs i sostenibles de Cervera
27 agost, 2015

“Enxarxa’t”. Sessió de networking entre empreses de productes agroalimentaris locals i de qualitat i restaurants i/o comerços del territori

sdr

  Descripció:

  Té per objectiu promoure l’establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses de productes alimentaris locals i de qualitat d’un territori i els establiments de restauració i comerços del mateix territori.

  La sessió s’estructura en la realització d’entrevistes per parelles que permetin conèixer les principals característiques de les empreses i explorar les possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions.

  L’activitat s’ofereix en el Recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona, i s’adreça especialment als ens que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra.

  Client:

  Ens locals de la Diputació de Barcelona. Consell Comarcal del Vallès Oriental, Consell Comarcal del Bages, Consell Comarcal del Vallès Oriental, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Consell Comarcal del Garraf, Consell Comarcal del Maresme, Consell Comarcal d’Osona, Consorci del Lluçanès, Parc Agrari del Baix Llobregat, Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Mancomunitat intermunicipal de la Vall del Tenes, Consell Comarcal del Baix Llobregat i Agència de Desenvolupament del Berguedà.

  Data:

  2018, 2019, 2020, 2021