Pagesia i producte local
- El projecte ha tingut com a objectiu la identificació de casos d’èxit per a la comercialització de productes agroalimentaris locals en relació amb: participació de productors […]
- Els objectius de la “Trobada d’entitats de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Catalunya Central”, realitzada al Mas Soler de n’Hug el dijous […]
- El projecte vol explorar l’interès dels centres educatius i menjadors escolars de l’àmbit del parc natural per posar en valor els productes locals, ja sigui a […]
- La “Guia metodològica. Com crear un grup motor de relleu agrari”, té per objectiu oferir eines metodològiques i pautes per a la creació de nous grups […]
- El projecte vol explorar l’interès dels centres educatius i menjadors escolars de l’àmbit del parc natural per posar en valor els productes locals, ja sigui a […]
- Client
- Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC)
- Pàgina web
- Veure pàgina web
La “Guia metodològica. Com crear un grup motor de relleu agrari”, té per objectiu oferir eines metodològiques i pautes per a la creació de nous grups […]- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- 800 center fadeInLeft Descripció: La mongeta de Castellfollit és una varietat autòctona i originària d’aquest municipi i és alhora un dels 55 productes singulars catalogats pel […]
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Des de l’Ajuntament d’Artés es vol iniciar una línia de treball enfocada a la promoció del producte Km0, donant resposta a una de les accions prioritzades […]
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Jornada enfocada cercar estratègies de col•laboració entre productors agroalimentaris i responsables d’equipaments turístics visitables
- Recull que mostra la contribució dels petits municipis a la renovació de l'agenda del desenvolupament econòmic local.
- Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
- Disseny i coordinació del Seminari sobre valorització dels productes locals als Espais Naturals Protegits dels Pirineus
- Suport en la preparació i dinamització del Networking entre productors agroalimentaris i establiments turístics de la Selva
- Recull que mostra la contribució dels petits municipis a la renovació de l'agenda del desenvolupament econòmic local.
- Guia que té per objectiu facilitar un recull de recomanacions i bones pràctiques per tenir en compte a l’hora de realitzar visites a la finca.
- Disseny i coordinació de dues accions durant la tardor de 2016 que donen continuïtat a la línia de treball endegada pel Parc Natural del Cadí-Moixeró
- Sessió de networking entre restauradors i productors agroalimentaris del Parc Agrari del Baix Llobregat
- Coordinació de la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat
- Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
- Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
- Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
- Assessorament tècnic en el procés de definició d'una estratègia de futur per a la Fira Promopallars
- https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2015/10/Rebost-del-Bages.jpg 800 center fadeInLeft Desc Descripció: Suport a la dinamització del Rebost del Bages : Creació i dinamització de la Taula de Treball de l’Oli, per […]