Actualitat

9 agost, 2018

Jornada Experiències d’oleoturisme que inspiren i Seminaris per al disseny de productes turístics col·laboratius entorn de la cadena de valor de l’oli

El proper 20 de setembre tindrà lloc al centre cívic de la Granadella, la Jornada Experiències d’oleoturisme que inspiren que té per objectiu donar a conèixer […]
13 juny, 2018

Jornada “Millorem les experiències turístiques” al PNAP

El passat dimarts 12 de juny va tenir lloc a Llavorsí,  a la seu del Parc Natural de l’Alt Pirineu, la jornada “Millorem les experiències turístiques” […]
13 juny, 2018

Presentació de la Diagnosi de la cadena de valor de l’oli i les seves potencialitats econòmiques de les Garrigues i el Segrià Sec

El passat dimarts 5 de juny va tenir lloc la presentació dels resultats de la “Diagnosi de la cadena de valor de l’oli i les seves […]
11 maig, 2018

Taller de cuina: “Idees de peces diferents, nous formats i presentacions de la carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu”

L’objectiu del taller ha estat aportar coneixements entorn de les tècniques culinàries aplicades a la carn en relació a l’ús de peces poc habituals com també […]
11 maig, 2018

Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals

Des de Raiels, us donem a conèixer el Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals, que vam redactar […]
23 març, 2018

Networking entre productors/es agroalimentaris i restaurants del Parc Natural de l’Alt Pirineu

El Centre Cívic de Llavorsí va acollir el passat dijous 15 de març una trobada per reforçar els llaços entre productors i establiments de restauració de […]
22 març, 2018
Jornada Genciana 1
Jornada Genciana 4
Jornada Genciana 3
Jornada Genciana 2
Jornada Genciana 5

Jornades “Més enllà de la recol•lecció de la genciana”

Els passats dies 7 i 20 de març s’han realitzat, a Alp i a Sort respectivament, les jornades “Més enllà de la recol·lecció de la genciana. […]
19 març, 2018

Acte Entrega de Plaques Slow Food-Km0 2018

El passat dilluns dia 12 de març es va realizar, a Cervera,  el lliurament dels distintius  Slow Food-Km0 als restaurants de Catalunya que han apostat pels […]
23 febrer, 2018

Jornada de presentació:”La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: recorregut actual, barreres i oportunitats per tancar el cercle i retenir-ne el seu valor”

El dijous 15 de febrer, a l’Oficina de Turisme Comarcal de Sort, s’ha dut a terme la jornada de presentació de resultats de l’estudi “El recorregut […]