Jornada de networking entre productors/es agroalimentaris i restaurants i menjadors del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Una quinzena d’empreses de la Vall de Lord participen a la sessió de creació de xarxa per millorar la destinació turística de la Vall de Lord
6 febrer, 2020
Engeguem el procés de redacció del Pla Estratègic de Castellnou de Seana
12 març, 2020
Veure'ls tots

Jornada de networking entre productors/es agroalimentaris i restaurants i menjadors del Parc Natural del Cadí-Moixeró

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amb l’objectiu d’impulsar el consum del producte local i la seva presència en els establiments del territori, el passat dilluns 17 de febrer, en horari de 17h a 19h, es va dur a terme a Bagà, al Centre del Parc Natural del Cadí-Moixeró, una jornada de networking amb la finalitat de posar en contacte productors/es i elaboradors/es agroalimentaris amb potencials compradors, com ara restaurants, allotjaments, comerços i menjadors col·lectius, principalment de la comarca del Berguedà, però també de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

La dinàmica s’ha centrat en entrevistes ràpides en parella per tal de poder establir un primer contacte entre uns i altres, de manera que els productors/es han tingut l’oportunitat de presentar els seus productes i deixar-los tastar a responsables de negocis que puguin estar interessats en establir relacions comercials amb ells.

La jornada ha comptat amb la participació de 41 persones, representants de 17 empreses agroalimentàries de l’Alt Urgell, la Cerdanya i, sobretot, del Berguedà i de 13 restaurants, allotjaments, albergs i punts de venda d’aquest àmbit territorial.

Des de Raiels, hem conduït i dinamitzat el networking, essent aquesta una iniciativa impulsada pel Parc Natural del Cadí-Moixeró en el marc del Pla  d’Acció entorn del producte local del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Fotografia: Parc Natural del Cadí-Moixeró