Amb l’objectiu d’impulsar el consum del producte local i la seva presència en els establiments del territori, el passat dilluns 17 de febrer, en horari de 17h a 19h, es va dur a terme a Bagà, al Centre del Parc Natural del Cadí-Moixeró, una jornada de networking amb la finalitat de posar en contacte productors/es i elaboradors/es agroalimentaris amb potencials compradors, com ara restaurants, allotjaments, comerços i menjadors col·lectius, principalment de la comarca del Berguedà, però també de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
La dinàmica s’ha centrat en entrevistes ràpides en parella per tal de poder establir un primer contacte entre uns i altres, de manera que els productors/es han tingut l’oportunitat de presentar els seus productes i deixar-los tastar a responsables de negocis que puguin estar interessats en establir relacions comercials amb ells.
La jornada ha comptat amb la participació de 41 persones, representants de 17 empreses agroalimentàries de l’Alt Urgell, la Cerdanya i, sobretot, del Berguedà i de 13 restaurants, allotjaments, albergs i punts de venda d’aquest àmbit territorial.
Des de Raiels, hem conduït i dinamitzat el networking, essent aquesta una iniciativa impulsada pel Parc Natural del Cadí-Moixeró en el marc del Pla d’Acció entorn del producte local del Parc Natural del Cadí-Moixeró.
Fotografia: Parc Natural del Cadí-Moixeró
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.