Cicle de sensibilització sobre el consum de producte local per mitjà de tallers amb família.

Cicle de sensibilització sobre el consum de producte local per mitjà de tallers amb família.

    Descripció:

    Es tracta d’una acció de sensibilització al voltant del consum de producte local, en la qual s’invità a les famílies de Solsona a assistir a una mostra de cuina en directe. En aquesta, Xavi Moncunill, cuiner de l’escola el Vinyet de Solsona, va cuinar diferents plats utilitzant com a ingredients productes del territori, com ara verdures, pasta fresca, oli, carn de porc o de pollastre, trumfos o pomes. Durant l’acte també hi van participar diferents productors/es locals per tal d’explicar i posar en valor el seu producte.
    L’acte estava enfocat a famílies amb nens i nenes de primària i estava plantejat en un format dinàmic i obert a la interacció, tant amb el cuiner com amb els productors/es. A més, en acabar, es va poder realitzar una degustació dels plats cuinats.
    Aquesta activitat parteix de la “Diagnosi dels menjadors escolars de la comarca del Solsonès i Cardona per a la transició cap a un model local i de proximitat”, realitzada el 2022 a càrrec de Raiels.

    Client:

    Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

    Calendari:

    2023