Realitzat el taller de priorització de propostes del Pla estratègic de Bellaguarda
13 febrer, 2017
Bona participació al networking entre productors agroalimentaris i establiments turístics a Lloret de Mar
27 abril, 2017
Realitzat el taller de priorització de propostes del Pla estratègic de Bellaguarda
13 febrer, 2017
Bona participació al networking entre productors agroalimentaris i establiments turístics a Lloret de Mar
27 abril, 2017
Veure'ls tots

Presentat el Pla estratègic de Bellaguarda i creada la Comissió de Seguiment

El dissabte 8 d’abril a les 11:00h va tenir lloc a Bellaguarda la presentació pública del Pla Estratègic de Bellaguarda.

El Pla Estratègic de Bellaguarda és una eina de treball que proposa i ordena un conjunt d’accions dinamitzadores de l’activitat socioeconòmica del municipi per tal que aquest sigui un poble viu i amb oportunitats de present i de futur. El Pla s’estructura en 5 línies estratègiques, 14 projectes i 54 accions a realitzar en els propers 10 anys.  D’aquesta forma, es pretén potenciar els diferents sectors econòmics i socials presents al municipi, partint de les seves potencialitats i oportunitats.

En l’acte hi van assistir més d’una cinquantena de veïns i veïnes del municipi. L’acte va començar amb la benvinguda de l’alcalde de Bellaguarda, el sr. Jaume Masip. Seguidament, les tècniques de Raiels · Iniciatives que arrelen, Núria Alamon i Judit Pardos, van presentar els resultats obtinguts amb el procés, i finalment va cloure l’acte el president del Consell Comarcal de les Garrigues, sr. Antoni Villas i el tècnic de seguiment del Pla Estratègic de les Garrigues, el sr. Isidre Pinyol.

Després de la presentació, es van posar les bases de la següent fase del Pla Estratègic, la de la seva implementació. En aquest sentit, es va constituir la Comissió de Seguiment del Pla Estratègic de Bellaguarda, amb l’ajuntament de Bellaguarda com a impulsor, amb veïns i veïnes que volen implicar-se amb el seguiment i posada en marxa del Pla Estratègic, i amb la presència del Consell Comarcal de les Garrigues. La Comissió de Seguiment es preveu que efectuï la seva primera reunió a curt termini, i està oberta a qualsevol persona que hi vulguin prendre part.

Aquí us podeu descarregar el pdf de la presentació del Pla Estratègic de Bellaguarda.