Presentació de la Taula de l’oli del Bages i del fulletó d’oleoturisme als Fogons del Bages

Enquesta col·laborativa de necessitats i solucions dels joves de Solsona
23 gener, 2017
Jornada: “Les visites guiades, tallers pràctics i/o degustacions a la finca o l’obrador com a estratègies comercials”
8 febrer, 2017
Enquesta col·laborativa de necessitats i solucions dels joves de Solsona
23 gener, 2017
Jornada: “Les visites guiades, tallers pràctics i/o degustacions a la finca o l’obrador com a estratègies comercials”
8 febrer, 2017
Veure'ls tots

Presentació de la Taula de l’oli del Bages i del fulletó d’oleoturisme als Fogons del Bages

El dimarts la Taula de l’oli del Bages es va presentar al col·lectiu Els Fogons del Bages amb la voluntat de despertar l’interès i la curiositat per descobrir els olis singulars de les varietats autòctones del Bages – la corbella, la verdal Manresa i la vera – i d’establir sinergies i col·laboracions entre el teixit productiu amb la restauració i el turisme.
En aquesta jornada, a més, també es va presentar el fulletó d’oleoturisme editat pel Consell Comarcal del Bages que recull les diferents experiències de descoberta de l’oli que ofereixen els productors de la comarca.
La Taula de l’oli del Bages és una iniciativa que compta amb l’impuls d’El Rebost del Bages i en la qual hi participen diferents empreses que elaboren olis de qualitat a partir de les varietats autòctones de la comarca. Raiels · Iniciatives que arrelen hem estat dinamitzant i coordinant les diferents reunions i accions realitzades de la Taula de l’oli del Bages conjuntament amb els productors i el Consell Comarcal.
Hi ha molt camí per recórrer i molt potencial per descobrir!