![](https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2016/01/Montseny.jpg)
Visita amb alumnes de l’ECA del Solsonès al Parc Natural del Montseny
29 gener, 2016![](https://www.raiels.cat/wp-content/uploads/2016/02/Segona-reunió-Taula-de-lOli.jpg)
Nova reunió de la taula de treball amb els productors d’oli de varietats locals corbella, verdal Manresa i vera
16 febrer, 2016Disponible el Recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona 2016
Aquest recull té per objectiu posar a l’abast dels ens locals un conjunt d’activitats d’acompanyament, formatives i informatives per a pimes i persones emprenedores i facilitar la planificació de l’oferta local dels centres de serveis a les empreses.
Raiels hi participem com a empresa consultora oferint aquestes dues activitats, adreçades especialment als ens que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra:
SESSIÓ INFORMATIVA S/MK31. COM POSAR EN VALOR ELS NOSTRES DISTINTIUS I MARQUES COL·LECTIVES? Pàgina 171
OBJECTIUS: Conscienciar sobre la importància dels distintius/marques col·lectives com a estratègia de posicionament empresarial i sectorial i facilitar eines per a la seva posada en valor.
PERFIL PARTICIPANTS: Representants d’associacions de productors agroalimentaris, i/o empreses del sector dels productes de la terra (tant d’artesania alimentària com de producció agrària o ramadera) que tinguin algun distintiu o alguna marca col·lectiva; o bé que tinguin intenció de tenir-ne.
DURADA: 4 hores
CONTINGUTS:
- Marques i distintius. Tipologia. Quins valors i percepcions transmeten als consumidors cadascuna d’elles?
- Eines, tècniques i estratègies per a la seva posada en valor. Exemples de referència, bones pràctiques.
- Dinàmica participativa. Quins valors té o pot tenir la marca? Com els transmeto? Ho puc millorar?
- Posada en comú i conclusions
SESSIÓ DE NETWORKING DN/5. “ENXARXA’T”. SESSIÓ DE NETWORKING ENTRE EMPRESES DE PRODUCTES ALIMENTARIS LOCALS I DE QUALITAT I RESTAURANTS I/O COMERÇOS DEL TERRITORI- Pàgina 186
OBJECTIUS: Promoure l’establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses de productes alimentaris locals i de qualitat d’un territori i els establiments de restauració i comerços del mateix territori.
PERFIL PARTICIPANTS: Empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades en vendre el seu producte a establiments de restauració i/o comerços del mateix territori. – Empreses del sector de la restauració i comerços interessats en incorporar al seu negoci productes agroalimentaris i artesans locals.
DURADA: 4 hores
CONTINGUTS:
- Introducció teòrica: Eines per a la cooperació empresarial i experiències d’èxit.
- Presentació de les empreses i dels seus productes.
- Realització d’entrevistes per parelles que permetin conèixer les principals característiques de les empreses i explorar la possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions. Les entrevistes es realitzaran mitjançant la metodologia speed networking, per permetre realitzar el màxim d’intercanvis possibles.
Més informació sobre el recull a: Recull d’activitats de suport al teixit empresarial
Si us interessen aquestes sessions contacteu directament amb nosaltres raiels@raiels.cat