Èxit de la 1a Fira Gastronòmica del Geoparc

Reunions de coordinació per la 1a Fira Gastronòmica del Geoparc
27 agost, 2015
Iniciem les classes de Tècniques d’educació ambiental
24 setembre, 2015
Reunions de coordinació per la 1a Fira Gastronòmica del Geoparc
27 agost, 2015
Iniciem les classes de Tècniques d’educació ambiental
24 setembre, 2015
Veure'ls tots

Èxit de la 1a Fira Gastronòmica del Geoparc

Més de 5.000 visitants i un miler de degustacions venudes aquest dissabte a la Fira Gastrònomica del Geoparc, celebrada a la plaça Sant Domènec de Manresa, amb l’objectiu de donar a conèixer els productes agroalimentaris propis del territori del Geoparc (Bages, Moianès i Collbató) i promoure el consum de proximitat i de qualitat.

Durant tota la tarda gairebé una vintena de paradistes de diferents sectors van exposar els seus productes i van oferir degustacions als visitants: olis, vins, embotits, làctics, pa artesà, mel, llegums i verdures. A més, la fira gastronòmica es va completar amb una espai de recepció que donava informació sobre el Geoparc i amb diverses activitats, com tallers on ensenyaven a fer una coca, un tast d’olis o activitats adreçades als més petits i inspirades en les coves de Collbató o del Toll. També es va comptar amb la participació de dos speakers que van anar entrevistant els paradistes i organitzadors de la Fira per així donar més informació al visitant.

La majoria de paradistes s’han mostrat satisfets amb el volum de venda de producte que es va generar a la Fira. Els paradistes bagencs que hi van participar formen part del projecte Rebost del Bages, liderat pel Consell Comarcal del Bages, que vol contribuir a impulsar la producció agroalimentària de qualitat i donar a conèixer les elaboracions artesanes. Raiels participa en aquest projecte, portant la coordinació i dinamització dels productors en aquesta Fira.

Descarrega el fulletó de la 1a Fira Gastronòmica del Geoparc