Acte de cloenda del programa COOP’ART Selva 2019

Tret d’inici del Pla Estratègic de Montclar i Taller d’Escenaris de Futur
12 juny, 2019
Article de Raiels a la Revista Temes Rurals edició 2a de la Fundació del Món Rural
17 desembre, 2019
Tret d’inici del Pla Estratègic de Montclar i Taller d’Escenaris de Futur
12 juny, 2019
Article de Raiels a la Revista Temes Rurals edició 2a de la Fundació del Món Rural
17 desembre, 2019
Veure'ls tots

Acte de cloenda del programa COOP’ART Selva 2019

El passat dimarts 26 de novembre va tenir lloc l’acte de cloenda del programa COOP’ART que s’ha dut a terme durant el 2019 a la comarca de la Selva. Es tracta d’un projecte centrat en promoure l’artesania artística dels municipis del Ter-Brugent i s’emmarca en un projecte més ampli que compta amb cofinançament europeu per mitjà d’un programa anomenat POCTEFA.

Durant l’acte de cloenda, des de Raiels, iniciatives que arrelen vam presentar els resultats de l’assessorament tècnic que hem dut a terme en el marc d’aquest programa coordinant i/o impartint píndoles formatives adreçades a artesans artístics del territori, així com dos programes d’assessorament: en suport en disseny de producte, realitzat pel dissenyador Guillem Ferran i assessorament en suport empresarial a càrrec de Teia Guix, de Co-emprèn.

Varen ser diversos artesans els que van presentar els resultats derivats d’aquests assessoraments en relació als seus projectes personals entorn de l’artesania artística. A tall d’exemple, destaquem dos participants al projecte del municipi d’Anglès: la Cristina Masferrer, d’Estàs Convidat, que ens va mostrar la seva papereria personalitzada per a events i casaments i el Lluís Bosch, de DeBosc, que ens va exposar els seus productes de fusta dissenyats per fer-nos la tecnologia més propera.

Podeu veure un resum de l’acte de la cloenda en aquest vídeo.

Des de Raiels, també hem acompanyat i orientat diversos esdeveniments que s’han dut a terme als municipis del Ter-Brugent entorn de l’artesania artística durant aquests últims mesos.

Ha estat un plaer treballar amb tots ells!

Demostracions artesanes durant la Festa Major de Susqueda

Carrer dels artesans a la Fira de Sant Martí d’Amer

Mercat d’artesania, demostracions i tallers familiars d’artesania artística al Pessebre Vivent d’Anglès 

Cursos d’art aplicats a l’artesania artística a  Sant Julià de Llor i Bonmatí

Fira de Luthiers de la Cellera de Ter.

Podeu consultar més informació del programa COOP’ART general i de les accions dels altres socis del projecte.

Projecte EFA 219/16 COOP’ART cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020)