Actualitat

11 maig, 2018

Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals

Des de Raiels, us donem a conèixer el Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals, que vam redactar […]
23 març, 2018

Networking entre productors/es agroalimentaris i restaurants del Parc Natural de l’Alt Pirineu

El Centre Cívic de Llavorsí va acollir el passat dijous 15 de març una trobada per reforçar els llaços entre productors i establiments de restauració de […]
22 març, 2018

Jornades “Més enllà de la recol•lecció de la genciana”

Els passats dies 7 i 20 de març s’han realitzat, a Alp i a Sort respectivament, les jornades “Més enllà de la recol·lecció de la genciana. […]
19 març, 2018

Acte Entrega de Plaques Slow Food-Km0 2018

El passat dilluns dia 12 de març es va realizar, a Cervera,  el lliurament dels distintius  Slow Food-Km0 als restaurants de Catalunya que han apostat pels […]
23 febrer, 2018

Jornada de presentació:”La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: recorregut actual, barreres i oportunitats per tancar el cercle i retenir-ne el seu valor”

El dijous 15 de febrer, a l’Oficina de Turisme Comarcal de Sort, s’ha dut a terme la jornada de presentació de resultats de l’estudi “El recorregut […]
23 febrer, 2018

Jornada Slow Food a Gallecs

El dilluns 13 de novembre de 2017 vam estar a Gallecs a la Jornada Slow Food. Aquesta tenia per principal objectiu fer difusió dels valors de […]
23 febrer, 2018

Finalitza el procés dels Pressupostos Participatius de Solsona

Durant els mesos de juliol a novembre de 2017, l’equip de Raiels en col·laboració amb l’Arada Creativitat Social hem dissenyat i dinamitzat el procés dels Pressupostos […]
23 febrer, 2018

Presentació de la Plataforma EMPIC, Plataforma de Serveis de Proximitat a la Gent Gran de les Garrigues

El dia 18 de desembre de 2017 es va realitzar l’acte de presentació d’EMPIC al Centre Cívic i de Serveis de Vinaixa. La plataforma té per […]
11 octubre, 2017

Curs “Aprèn a comunicar millor els teus productes per a vendre més”

Al Ripollès hem acabat el curs “Aprèn a comunicar millor els teus productes per a vendre més”, adreçat a productors agroalimentaris de la comarca que volguessin millorar […]