Presentació dels resultats de la feina feta en el projecte LOCALITZA
26 setembre, 2016
Sessió inspiradora sobre l’oleoturisme a Oli Migjorn
18 octubre, 2016
Presentació dels resultats de la feina feta en el projecte LOCALITZA
26 setembre, 2016
Sessió inspiradora sobre l’oleoturisme a Oli Migjorn
18 octubre, 2016
Veure'ls tots

Disponible el “Manual per a la incorporació del producte agroalimentari al mercat turístic”, realitzat en el sí del projecte Localitza

La participació de Raiels en el projecte Localitza ha finalitzat aquest mes d’octubre amb la presentació dels resultats de la diagnosi sobre els productes locals de la Selva en relació a la seva incorporació al mercat turístic, que queden en part reflectits en el “Manual per a la incorporació del producte agroalimentari al mercat turístic”. El manual ofereix solucions tecnològiques i de processos per adaptar els diferents productes agroalimentaris de la comarca a les demandes dels mercats turístics.

Els resultats de la diagnosi van ser exposats en el sí de la jornada “Iniciatives i estratègies de dinamització del producte local a la Selva” realitzada el divendres 7 d’octubre a la Granja Mas Bes, a Vilobí d’Onyar, en la qual hi van assistir més de quaranta persones entre productors locals, establiments turístics i tècnics locals. Durant la jornada es van poder conèixer també experiències de dinamització de productes locals molt interessants (Cooperativa Plana de Vic, MengemBages, Dulses-Butifarra dolça cuita i la Marca de Garantia Productes de l’Empordà) i finalment es va fer una visita tècnica a la Granja Mas Bes que va permetre conèixer un exemple de diversificació d’una explotació ramadera a través de l’atracció de visites a l’explotació, el turisme rural i la creació d’una agrobotiga i un museu.

Per a nosaltres ha estat un gran plaer participar en aquest projecte, que ens ha permès conèixer un nou territori, el seu teixit agroalimentari i turístic i les seves dinàmiques de treball. Esperem  també que amb la nostra feina haguem contribuït a la posada en valor dels seus productes locals!

Descarrega’t el “Manual per a la incorporació del producte agroalimentari al mercat turístic”

Notícies relacionades: http://www.selva.cat/localitza/mes-de-40-persones-a-la-jornada-de-producte-local-a-la-selva/