Jornada “Vols aprendre a oferir experiències singulars?”
16 febrer, 2016
Intercanvi d’experiències agràries innovadores
29 març, 2016
Jornada “Vols aprendre a oferir experiències singulars?”
16 febrer, 2016
Intercanvi d’experiències agràries innovadores
29 març, 2016
Veure'ls tots

Acte d’inici de la redacció del Pla Estratègic de les Garrigues 2015-2025

Una setantena de persones van assistir aquest dissabte passat 5 de març, a les Borges Blanques, a l’acte de presentació de l’inici de la redacció del Pla Estratègic Territorial de la comarca de les Garrigues 2015-2025.

Des de Raiels vam aportar unes pinzellades sobre les dinàmiques poblacionals i econòmiques actuals que presenta la comarca que justifiquen la necessitat d’actuar per tal de corregir-les. També vam exposar la finalitat d’aquest pla, així com les fases de treball i el calendari del projecte. Es va donar a conèixer el lema del pla estratègic: Les Garrigues fent camí i el blog del projecte: www.lesgarriguesfentcami.cat

L’acte va comptar amb la presència del periodista Jaume Barberà que va dur a terme una conferència motivadora que portava per títol Som-hi!. Barberà va engrescar a les persones assistents a participar activament en el procés participatiu que s’inicia aquest mes de març per tal de liderar un canvi per a les Garrigues per poder-se adaptar a les noves necessitats de la societat del futur.