Recull de bones pràctiques per a la comercialització de productes locals a les comarques catalanes

El projecte ha tingut com a objectiu la identificació de casos d’èxit per a la comercialització de productes agroalimentaris locals en relació amb: participació de productors locals en mercats de venda a l’engròs i projectes de compres conjuntes setmanals a productors locals per part d’empreses i institucions.
Ha consistit en la identificació, establiment de contacte i elaboració de fitxes resum amb informació útil (punts forts, punts febles, aprenentatges, idees clau, etc.), per a poder valorar l’impuls d’aquests tipus accions per a un total de 9 experiències de:

  • Mercats de venda a l’engròs amb presència de pagesos/es.
  • Cistelles de productes agroalimentaris locals a institucions o empreses.
  • Altres iniciatives d’interès

El document també inclou l’apartat de conclusions en el qual es presenten solucions i recomanacions entorn l’impuls, l’organització, la posada en funcionament i la gestió d’aquestes dues estratègies de comercialització.

Client

Consell Comarcal del Vallès Occidental

Data

2024