Coordinació de la 3a Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix, en format virtual

Preparació de la documentació per sol·licitar un ajut Leader en la seva 3a edició
1 octubre, 2017
Informe “Anàlisi de l’entorn” en el marc del Pla Estratègic del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona
6 setembre, 2017

Coordinació de la 3a Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix, en format virtual

  Descripció:

  L’any 2020, atesa la situació sanitària generada per la Covid19, Raiels ha continuat fent la coordinació d’aquesta fira, que s’ha reconvertit al format virtual.

  La Fira en aquest nou format ha tingut com a punt d’encontre la pàgina web mongetadecastellfollitdelboix.cat, que inclou informació sobre la mongeta, la seva cuina i els seus productors; alhora que esdevé un punt d’informació per a qui vulgui comprar aquest preuat llegum del Bages.  El  web es manté actiu  més enllà de l’edició d’aquesta 3a Fira, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de referència i coneixement entorn aquest producte agroalimentari.

  El programa de la Fira, que s’ha desenvolupat els dies 24 i 25 d’octubre, inclou vídeos, xerrades divulgatives, així com informació de diverses promocions entorn la mongeta, amb l’objectiu de facilitar-ne el coneixement i promoure’n el consum.

  Les tasques realitzades han estat: conceptualització de la fira en format virtual, conceptualització del web, coordinació i contacte amb productors de mongeta i de la coordinació d’activitats paral·leles, coordinació de la campanya de comunicació i de les promocions, avaluació de la fira.

  Descarregar-se el programa de la 3a Fira de la mongeta de Castellfollit del Boix en format virtual

  Veure projecte “Coordinació de la 1a i 2a Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix”

  Client:

  Ajuntament de Castellfollit del Boix 

  Calendari:

  2020