Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals

Networking entre productors/es agroalimentaris i restaurants del Parc Natural de l’Alt Pirineu
23 març, 2018
Taller de cuina: “Idees de peces diferents, nous formats i presentacions de la carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu”
11 maig, 2018
Networking entre productors/es agroalimentaris i restaurants del Parc Natural de l’Alt Pirineu
23 març, 2018
Taller de cuina: “Idees de peces diferents, nous formats i presentacions de la carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu”
11 maig, 2018
Veure'ls tots

Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals

Des de Raiels, us donem a conèixer el Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals, que vam redactar en col·laboració amb diferents professionals catalans i espanyols, en el marc del Projecte Innovador i Experimental “Articulació de la Plataforma de Serveis de Proximitat a la Gent Gran de la comarca de les Garrigues” impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

La missió d’aquest manual és donar a conèixer bones pràctiques inspiradores que siguin un referent en l’àmbit de la creació i articulació de serveis de proximitat per a la gent gran de les zones rurals.

S’han inclòs una selecció d’11 Bones Pràctiques, enteses com a projectes o iniciatives d’intervenció social que d’una forma innovadora pretenen donar resposta a la millora de la qualitat de vida i els serveis d’atenció a les persones grans que viuen als territoris rurals amb un enfocament estratègic que les vinculi al desenvolupament local d’aquests territoris. Excepcionalment, també s’ha inclòs alguna experiència d’àmbit urbà amb indicadors transferibles a un context rural.

Us convidem a fer-hi una ullada!