Actualitat

13 juny, 2018

Jornada “Millorem les experiències turístiques” al PNAP

El passat dimarts 12 de juny va tenir lloc a Llavorsí,  a la seu del Parc Natural de l’Alt Pirineu, la jornada “Millorem les experiències turístiques” […]
13 juny, 2018

Presentació de la Diagnosi de la cadena de valor de l’oli i les seves potencialitats econòmiques de les Garrigues i el Segrià Sec

El passat dimarts 5 de juny va tenir lloc la presentació dels resultats de la “Diagnosi de la cadena de valor de l’oli i les seves […]
11 maig, 2018

Taller de cuina: “Idees de peces diferents, nous formats i presentacions de la carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu”

L’objectiu del taller ha estat aportar coneixements entorn de les tècniques culinàries aplicades a la carn en relació a l’ús de peces poc habituals com també […]
11 maig, 2018

Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals

Des de Raiels, us donem a conèixer el Manual d’Innovació social. Bones pràctiques per transferir estratègies de serveis de proximitat en zones rurals, que vam redactar […]
23 març, 2018

Networking entre productors/es agroalimentaris i restaurants del Parc Natural de l’Alt Pirineu

El Centre Cívic de Llavorsí va acollir el passat dijous 15 de març una trobada per reforçar els llaços entre productors i establiments de restauració de […]
22 març, 2018
Jornada Genciana 1
Jornada Genciana 4
Jornada Genciana 3
Jornada Genciana 2
Jornada Genciana 5

Jornades “Més enllà de la recol•lecció de la genciana”

Els passats dies 7 i 20 de març s’han realitzat, a Alp i a Sort respectivament, les jornades “Més enllà de la recol·lecció de la genciana. […]
19 març, 2018

Acte Entrega de Plaques Slow Food-Km0 2018

El passat dilluns dia 12 de març es va realizar, a Cervera,  el lliurament dels distintius  Slow Food-Km0 als restaurants de Catalunya que han apostat pels […]
23 febrer, 2018

Jornada de presentació:”La carn del Parc Natural de l’Alt Pirineu: recorregut actual, barreres i oportunitats per tancar el cercle i retenir-ne el seu valor”

El dijous 15 de febrer, a l’Oficina de Turisme Comarcal de Sort, s’ha dut a terme la jornada de presentació de resultats de l’estudi “El recorregut […]
23 febrer, 2018

Jornada Slow Food a Gallecs

El dilluns 13 de novembre de 2017 vam estar a Gallecs a la Jornada Slow Food. Aquesta tenia per principal objectiu fer difusió dels valors de […]